Tot 19 personen: (Meer dan 19? Klik hier!)
Gezelschappen van 10 tot maximaal 19 personen adviseren wij op voorhand een keuze te maken uit onze menukaart. Op deze manier kunnen wij u en de andere aanwezige gasten een plezierige, vlot verlopende avond bezorgen en zorgen wij dat uw keuzes voorradig zijn.

Als u er geen probleem mee heeft uitgebreid aan tafel te zitten kunt u ook a la carte eten en op de avond zelf de keuzes door u en uw gasten laten maken. Het kan dan voorkomen dat u mogelijk wat langer op uw gerechten moet wachten of dat er wellicht een gerecht niet meer voorradig is (Onze prijzen proberen wij laag te houden door o.a. scherp in te kopen).

Uiteraard kunt u ook kiezen voor een keuzemenu zoals hieronder beschreven voor groepen met meer dan 19 personen. Gelieve dit bij de reservering aan te geven.

Omdat u tot 19 personen het restaurant niet exclusief heeft, vragen wij u vriendelijk rekening te houden met de overige gasten zodat ook zij de hele avond als aangenaam zullen ervaren.

Reserveren tot 19 pers


Meer dan 19 personen:

Bent u met meer dan 19 personen? Dan kunt u, in verband met overlast voor overige gasten, De Heerlijkheid tot maximaal 40 personen exclusief reserveren. Dit kan, na overleg, op maandag t/m donderdag mits er nog geen reserveringen zijn. U kunt dan kiezen voor het keuzemenu of een buffet. Kiest u voor het keuzemenu, dan dienen de keuzes van alle gasten uiterlijk 2 dagen van te voren bekend te zijn.

Dit zijn de mogelijkheden:

Keuzemenu:
Start met donkerbruin brood en sausjes
Voorgerecht:
Flinterdunne Rundercarpaccio met rucola, pijnboompitten, oude kaas, en balsamicodressing
of Tomaten-cremesoep
of Salade met geitenkaas
Hoofdgerecht:
Diamanthaas met saus naar keuze
of Varkenshaas-brochette met saus naar keuze
of Maaltijdsalade met geitenkaas, honingdressing en noten
Nagerecht:
Kaneelijs met Kletskoppen en slagroom
of Dame Blanche
of Brownie met vanilleroomijs
v.a. € 27,00

– of –

Heerlijkheid Buffet:
Vooraf: Tomaten-cremesoep
In honing/ketjap gemarineerde kippendijen uit de oven.
In knoflook gebakken garnalen met peultjes.
Overheerlijke gehaktballetjes ui of piri piri.
Frisse Salade (Sla, rozijnen, bleekselderij en cashewnoten).
Aardappelgratin met Katenspek.
Turks brood met zatziki en tapenade
v.a. € 23,50

– of –

Zelf samengesteld buffet:
Zie voor de mogelijkheden onze buffetgerechten in onze catering folder. Of bespreek uw eigen wensen ‘door contact met ons op te nemen middels het contactformulier en bel met 070-3203080