De Heerlijkheid bereikbaar (2)

Werkzaamheden Damplein
De aannemer is gestart met de laatste fase van de herinrichting van het Damplein en omgeving. Hiervoor is het noodzakelijk om het Damplein vier weken af te sluiten. Deze periode van afsluiting wordt ook gebruikt om het heiwerk voor de nieuwbouw bij ons op de hoek (Damlaan/Damplein) uit te voeren.

De Heerlijkheid is gewoon bereikbaar. Van maandag 12 tot en met vrijdag 16 maart is de Damlaan bij de kruising met Damplein/Damstraat/Zaagmolenstraat echter dicht vanwege het aanbrengen van nieuwe bestrating. De Damlaan is dan afgesloten voor doorgaand verkeer.

Komt u naar De Heerlijkheid dan wordt u aangeraden te parkeren in de Rijnlandstraat of op het parkeerterrein op het Molenpad (naast de Hoogvliet). De kruising waar de werkzaamheden plaatsvinden (bij De Heerlijkheid), is wel toegankelijk voor voetgangers en fietsers met de fiets aan de hand.

Ook vinden er in deze periode werkzaamheden plaats op het Damplein en voert de Provincie onderhoud uit aan de zuidelijke sluisbrug waardoor deze is afgesloten. Autoverkeer kan Leidschendam Centrum bereiken via de Wijkerbrug in Voorburg of de Sijtwendetunnel. Om ervoor te zorgen dat de Plaspoelkade/Plaspoelstraat/ Tuinderijstraat/Zijdestraat toegankelijk zijn, gaat de bouwweg Bolder tijdelijk in twee richtingen open. Autoverkeer kan de wijk bereiken via Oude Trambaan, Dokter van Zeelandstraat en bouwweg Bolder. Voetgangers en (brom)fietsers kunnen gebruikmaken van de noordelijke sluisbrug.

1 reactie

 1. Fam Boelhouwer

  !4 Maart heerlijk gedineerd helemaal geweldig .
  Vriendelijke bediening door het kleinschalige heel gezellig .
  Van ons krijgen jullie de gouden pollepel
  We komen gauw weer
  Fam Boelhouwer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2020 De Heerlijkheid

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑